Nelly låter kunderna Instagram-tävla om biljetter till modefest

"Tagga din bästis och ha chans att vinna biljetter till årets största fest".

Vi har tidigare berätta om hur den Qliro-ägda modejätten Nelly.com gör för att trigga unga tjejer att handla. Men företaget är också starka i sociala medier - vilket de nu valt att utnyttja.

Tar hjälp av influencers

Nyligen har företaget nämligen tagit hjälp av sitt Instagramkonto för att kunna inkludera sina kunder företagets kommande festligheter. Det hela handlar om avslutningspartyt till Fashion Week Stockholm som går under namnet 90 Nelly Street, den första september.

Annons

Nelly.com är själva värdar av festen och nu har de utlyst en tävling för att erbjuda totalt 20 av sina kunder att få vara med på festen.

- Vi försöker alltid involvera och bjuda in våra kunder, det är superviktigt för oss! Vi når ut brett i våra egna digitala kanaler men för att engagera ännu fler, har vi även samarbetat med bland andra Peg Parnevik och Therese Lindgren, säger Nellys marknadschef Caroline Andreasson till Ehandel.se.

Måste tagga sin bästis för att kunna vinna

Och det är enkelt att tävla.

- OMG!! Du och din bästis har chansen att vinna biljetter till årets största party! Allt du behöver göra är: 1. Följ @nellycom på Instagram och 2. Tagga din bästis och berätta för oss varför NI ska få gå, skriver Nelly på sitt Instagramkonto.

42 000 visningar

Med kontots totalt 333 000 följare, så har inlägget fått snabb spridning och i nuläget setts av över 42 000 personer.

- Det har varit ett större intresse kring biljetterna än vad vi räknat med! Vi har sett ett stort engagemang från vår målgrupp i våra egna och partners kanaler och vi är glada över att kunna ge några av dem möjlighet att komma och uppleva 90 Nelly Street på plats, säger Caroline Andreasson.

“Vem festar ens som oss?”

Och följarna har inte varit sena med att skicka sina motiveringar.

- För att dessa två super-mammor behöver lite extra glam och guldkant. Dags att partaja loss! skriver en följare.

Annons

- För vem festar ens som oss? Låt oss avsluta på topp innan du drar vidare för nya äventyr i 6 år med livets fest, skriver en annan med en blinkning till sin taggade bästis.

Återstår gör nu att utse de 10 lyckliga vinnarna, som alltså får ta med sig en kompis var. Även detta kommer att ske på Instagram, den 28 augusti. Alla festdeltagare måste dock ha fyllt 18 år.

Annons