Uppstickaren Budbee landar en till global e-handelskund

"Den första med huvudkontor utanför Sverige".

Leverans till ombud, paketskåp och hemleverans, miljövänliga fraktalternativ och gärna flera fraktleverantörer att välja bland. Ja, e-handlarna har under det senaste året börjat erbjuda leveransalternativ som aldrig förr.

Ett av fraktbolagen som har märkt av ett ökat intresse för hemleveranser är Budbee, som startade sin verksamhet så sent som hösten 2016. Vi kunde nyligen berätta att uppstickaren numera har både egna bilar och bilar som brandats med e-handlares loggor.

Annons

LÄS ÄVEN: Apotea först ut med Budbees "co-brandade" bilar

"Jag själv är återkommande kund"

Nu kan vi också meddela att leverantören har lagt ännu en e-handelskund till sin samling, nämligen den globala kaffejätten Nespresso.

Sedan tidigare har Budbee e-handelskunder som Apotea, Sportamore, Lyko och DesignOnline, och nu blir det alltså också möjligt för kunderna att få Nespressos produkter levererade hem till dörren.

– Nespresso har länge erbjudit en riktigt bra köpupplevelse i sina butiker och det glädjer mig att de framöver, tillsammans med oss på Budbee, kan erbjuda en suverän köpupplevelse i alla kanaler med vår leverans hela vägen hem till dörren. Att just Nespresso har valt att inleda ett samarbete är extra kul då jag själv är en återkommande kund, säger Simon Strindberg​, CCO på Budbee, i ett pressmeddelande.

"Den första av den här storleken" 

I ett mejl till Ehandel.se berättar Simon Strindberg att samarbetet med Nespresso är lite extra speciellt eftersom det denna gång handlar om ett globalt bolag.

- Vi har andra globala handlare, som exempelvis H&M. Men detta är den första globala handlaren av den här storleken med huvudkontor utanför Sverige, skriver han.

LÄS ÄVEN: H&M tar hjälp av Budbee för att fixa e-handelsleveranserna

Budbee har för närvarande verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Annons

Annons