Euroflorist byter ut sin VD – CFO:n tar över

Inte första gången vd:n lämnar.

Under förra årets sommar kom meddelandet om att e-handelsföretaget Euroflorists vd, Laszlo Varga, plötsligt hade lämnat sin post. Och nu kommer ett nytt besked angående företagets ledarbyten. 

LÄS ÄVEN: Euroflorists vd lämnar sin post

Annons

Euroflorist skriver i ett pressmeddelande att bolaget har bestämt sig för att tillsätta en ny VD. Den 1 oktober 2018 tog Mats Brandt över som vd och koncernchef för Euroflorist. Och nu ska istället e-blomsterbolagets CFO, Per Lindsjö, kliva in i rollen som vd för företaget den 1 juni 2019. 

- Per Lindsjö känner verksamheten väl vilket borgar för kontinuitet i det fortsatta förändringsarbetet. Det är därför med stor tillförsikt jag välkomnar Per som ny vd för Euroflorist, säger Mathias Hedlund, styrelseordförande i Euroflorist.

Per Lindsjö har en bakgrund inom ekonomi, och har todigare arbetat på bland annat TUI Travel i Sverige och utomlands, samt på Nazar Nordic och BTJ. 

- Jag är mycket glad att få styrelsens förtroende och ser fram emot att tillsammans med ledningsgruppen och alla medarbetare fortsätta resan mot ett starkare och än mer kundorienterat bolag, säger Per Lindsjö.

Annons