Nya rekord trots prissättningsfel och strejker

Bättre än Black Friday och Cyber Monday kombinerat.

Trots strejkerna i Tyskland, Amazons näst största marknad, så slog Prime Day ännu en gång nya rekord. Detta meddelade företaget i en pressrelease under gårdagen.

Läs även: Strejk på Amazon: “Ingen mer rabatt på våra inkomster”

Annons
Annons

Över 175 miljoner produkter såldes under 48-timmarsperioden. Fler medlemmar värvades den 15:e juli än någonsin tidigare, och nästan lika många dagen efter. Dagarna blev Amazons absolut största event hittills och omsatte mer än förra årets Black Friday och Cyber Monday tillsammans, meddelar e-handelsjätten.

Bland toppsäljarna i de olika länderna fanns, förutom Alexa-produkter, allt från vattenfilter och spelskonsoler till bluetooth-högtalare och robotdammsugare. Men i en produktkategori fanns det några erbjudanden som stod ut lite exta.

Vissa rabatter blev för bra

Mitt i alla shoppingfestligheter och galna rabatter så var det några kunder som lyckades få lite bättre deals än andra. PetaPixel rapporterade igår om kamerautrustning med ett värde på över 13 000 dollar som såldes för så lite som 100 dollar.

Ett prissättningsfel ska ha uppmärksammats av en kund som delade sin upptäckt på Slickdeals, en rabattsajt, där erbjudandet hamnade på förstasidan. Efter detta var det flera medlemmar som kunde shoppa kamerautrustning till en bråkdel av ordinariepriset. Och flera av dessa order ska redan ha levererats.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!