Resurs Bank e-handelssatsar med rekrytering från Tretti.se

Mikael Kehler lämnar Qliro Group för att hitta fler e-handelskunder till Resurs Banks betallösning för e-handel.

Precis som de flesta andra banker och betalningsbolag har Resurs Bank inga planer på att hamna på efterkälken när det gäller e-handel. Nu rekryterar företaget Mikael Kehler från Qliro Group för att skapa nya samarbeten med olika e-handelsplattformar.

Mikael Kehler kommer närmast från Tretti.se där han arbetade som produktchef. Han har tidigare också haft rollen som Merchant Relations Manager på CDON Marketplace. Hos Resurs Bank har han titeln Executive Account Manager. 

Annons

- E-handeln är dynamisk, spännande och inte minst väldigt tillväxtorienterad. Efter att ha arbetat som nordisk produktchef hos Tretti.se och deltagit i utvecklingen av CDON Marketplace vet jag inifrån och ut vilken nytta en trimmad e-handel har på affärsresultat. Jag är laddad att bidra till Resurs Banks fortsatta framgång inom framtidens omnikanalhandel, säger Mikael Kehler.

"Förstår e-handlarnas vardag"

Resurs Bank samarbetar i dag med ett tiotal e-handelsplattformar. Företaget hoppas att den nya rekryteringen ska leda till fler avtal i Sverige såväl som i resten av Norden.

- Vi är glada över att välkomna en erfaren och e-handelsdriven person till vår organisation. Mikael har djupa erfarenheter av att själv driva försäljning via e-handel och förstår helt och fullt e-handlarnas vardag, behov och möjligheter, säger Ola Carlman, affärsområdeschef Payment Solutions på Resurs Bank.

Mikael Kehler tillträdde sin nya tjänst i augusti.

Annons