DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Skånska Byggvaror kommer till Emeet Helsingborg

Den anrika postorderjätten som nyligen köptes upp av Byggmax kommer självklart att gästa Emeet i företagets hemstad Helsingborg.

Skånska Byggvaror är en av flera framgångsrika e-handlare som kommer att delta vid årets första Emeet, som går av stapeln i Helsingborg den 7 april.

- Det är alltid vettigt att synas och samtidigt se hur andra agerar och lära sig och få förståelse och samarbeten på olika sätt och vis. Allt funkar ju inte för alla men det gäller att hela tiden vara med och utveckla sig och detta är ett sätt att göra det på, säger Per-Ivan Christiansson som är vice VD och marknadschef på Skånska Byggvaror.

Annons

Skånska Byggvaror kommer vid tillställningen att hålla i en session, något som alla deltagande e-handlare är välkomna att göra. Det är ännu oklart exakt vad Skånska Byggvarors session ska handla om men Per-Ivan Christiansson tar upp distribution och omnikanal som möjliga ämnen, eftersom det är områden som företaget, utan att avslöja för mycket i förväg, arbetar med på lite speciella sätt.

"Logistiken är perfekt"

Per-Ivan Christiansson är glad att Skånska Byggvaror medverkar vid Emeet Helsingborg, som ju äger rum i företagets hemstad.

Hur ser du på Helsingborg som e-handelsstad?

- E-handel skulle du kunna ha var som helst, men just logistiken är ju perfekt i Helsingborg. Det ser man till exempel på fruktbranschen, att allt kommer till Helsingborg för att sedan fraktas vidare ut i Sverige. Så utifrån logistiksynpunkt är det här helt rätt punkt att vara på.

Vi ser förstås fram emot att prata med Skånska Byggvaror under Emeet Helsingborg och hälsar dem hjärtligt välkomna.

En gammal postorderjätte som idag omsätter 721 miljoner kronor via e-handel och omnikanal har förmodligen en hel del spännande att bjuda på. Har du inte ansökt om en gratis e-handelsbiljett ännu så är det dags att göra det på denna länk.

Annons
Annons