Tidningsdrottningen Amelia Adamo till Apoteas styrelse

"Jag är både glad och smickrad".

Amelia Adamo, grundare och chefredaktör för tidningarna Amelia och M-magasin, har blivit invald i Apoteas styrelse. Valet skedde på en extrastämma i september, efter att Amelia Adamo på förfrågan från Apotea tackat ja till uppdraget.

- Jag är både glad och smickrad över att få vara med i detta så framgångsrika bolag och tror mina mångåriga konsumenterfarenheter kan komma väl till pass. Jag har stor erfarenhet av hur man adresserar rätt målgrupp och vad som lockar till köp. Att få vara med och utveckla Apotea ser jag så fram emot, säger Amelia Adamo i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

"Kommer att bidra positivt"

Även Apoteas vd Pär Svärdson är nöjd med nyrekryteringen.

- Jag är väldigt glad över att Amelia Adamo har accepterat erbjudandet om att bli styrelseledamot i Apotea. Jag är övertygad om att hennes erfarenhet från medievärlden och som tidningsentreprenör kommer att bidra positivt till både styrelsens arbete och Apotea.

Förutom Apoteas styrelse sitter Amelia Adamo även i styrelserna för Bonnier Magazines & Brands och SSRS Holding. Tidigare har hon haft styrelseuppdrag inom Adlibris och KappAhl.

Förutom Amelia Adamo består Apoteas styrelse av Eva Swartz Grimaldi (ordförande), Anders Eriksson, Camilla Günesli, Jonas Hagströmer, Ola Lindell, Monica Lindstedt, Olof Nilsson, Henrik Forsberg Schoultz samt Pär Svärdson.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!