De snabba leveranserna fortsätter att breda ut sig

Då var det dags igen. Idag får ytterligare en stad tillgång till Amazons supersnabba leveranstjänst Prime Now. Något som innebär att stadens Prime-medlemmar slipper ta sig ur soffan och kan få tiotusentals produkter hemlevererade inom en timme.

Nätjätten Amazon meddelar nu att ytterligare en stad kommer få entimmesleveranser. Efter att tjänsten snabbt expanderat till flera platser i USA ska nu även Atlanta få ta del av Prime Now.

– Kunderna älskar bekvämligheten med entimmesleveranser och vi är glada över att expandera Prime Now till Atlanta. Vi ser fram emot att fortsätta expandera Prime Now till ytterligare städer i år, säger äger Dave Clark, Amazon’s senior vice president of worldwide operations.

Annons

Fortsatt expansion

Det här innebär att tjänsten, som använder sig av en mobilapp, nu är tillgänglig i vissa delar av New York, i Baltimore och Miami samt Dallas och Atlanta. Till en början gäller det ett antal utvalda postnummer, precis som vanligt, men nya postnummer ska läggas till i rask takt.

Kunden kan även följa beställningen i appen och se paketet röra sig i realtid på vägen mot sin destination.

Det är inte bara i Atlanta och befintliga städer som expansionen ska rulla på i full fart. Enligt Amazon ska fler städer läggas till under 2015, hur många till antalet avslöjar man dock inte.

Annons