Det ultimata datorspelet för riktiga E-handlare

Trodde du att spela datorspel på arbetstid var dåligt för produktiviteten? Tänk om, för nu har det ultimata datorspelet för e-handlare lanserats. En simulator som tar dig rakt in i en större e-handlares vardag.

Har du kanske lämnat över lagret till tredjepart och saknar att köra runt på lagret? Eller är du en mindre e-handlare som drömmer om lastkajer och gaffeltruckar? Du kanske är en blivande e-handlare som känner att truck är det man skall sträva efter och nu vill ratta din egen magnifika gaffeltruck.

Säg hej till Warehouse and Logistics Simulator ifrån tyska UIG Entertainment. Spelet lanserades i slutet av 2013 och blev för några dagar sedan tillgängligt på Steam.

Annons

– Är du redo för nya utmaningar? Förbered dig på att ta kontrollen över din egen Jungheinrich gaffeltruck. Bara de bästa förarna kommer högt upp i highscore-listan och de snabbaste förarna kommer få en särskild bonus. Njut av spelet i full 3D och känn på den realistiska körkänslan, lyder beskrivningen till Warehouse and Logistics Simulator.

Simulatorn skall bjuda på klassiska e-handelslager med pallställage men man ska även kunna köra truck på byggarbetsplatser och i hamnar.

Zombies på lagret

Till de som behöver krydda sin lager- och gaffeltrucksimulator erbjuder Steam ett tillägg kallat Hell's Warehouse, eller lagret från helvetet. Denna modifikation av Warehouse and Logistics Simulator kryddar lagerupplevelsen med levande döda.

– Lagergolvet har gjorts om till din arena - släng ut alla säkerhetsregler och standardprocedurer! Det här spelet kräver att du tar ut dina aggressioner för att överleva och vinna. Använd din gaffeltruck till att krossa dödvandrarna och slita dem i stycken. Visa zombisarna vem som bestämmer! Detta är ett arbetspass du måste avsluta - ditt liv hänger på det, lyder beskrivningen av Hell's Warehouse.

Tycker man att lagerarbetet är tillräckligt svårt och farligt som det är kan man givetvis nöja sig med den naturella versionen som ni kan se presenteras i videon nedan. Spelet finns även i en nätbutik nära dig, men då får man klara sig utan levande döda.

Källa: UIG

Annons

Annons