Hotellyx och tvättade lakan på autopilot med Sheets

Gillar du känslan av att sova på hotell och suckar högt varje gång det är dags att tvätta sängkläderna? Nu finns en ny tjänst hos företaget Sheets som slår ihop dessa två och levererar dem direkt till din dörr.

Lyxigt och bekvämt, det är tanken med Sheets. En ny tjänst med hemleverans av sängkläder och handdukar av finaste hotellstandard. 


Tjänsten lanserades i Stockholm sommaren 2013 och under hösten inkluderades även Eskilstuna till omfånget. Inom kort hoppas man kunna distribuera till ytterligare städer i Mälardalsregionen och längre fram i övriga Sverige.

Annons

– När vi kom fram till denna tjänst så utgick vi ifrån oss själva. Vi tror att folk, precis som vi, vill ha enkelhet i sin vardag och att de uppskattar bekvämlighet och känslan av vardagslyx. Sedan såg vi ett mervärde i att kunna erbjuda en produkt som ofta går steget längre än vanlig hemtjänst i form av kvalitet, säger Stefan Karlström som är en av företagets grundare tillsammans med Oscar Lindberg.

Styr leveransen fritt

Som abonnent kan man teckna upp sig och få sin lakanpåse levererad varannan söndag. Det är standardmodellen, men man kan själv styra om efter eget behov om man byter lakan mer frekvent eller sällan.

På hemsidan kan man också lägga till, eller ta bort leveranser och bocka av tjänsten när man är bortrest. Textilierna kommer rena och pressade från tvätteriet och packas sedan om enligt kundens beställda uppsättning. I samband med en ny leverans plockas samtidigt de använda produkterna upp.

– Våra uppsättningar finns för både enkel- och dubbelsängar, och på sikt vill vi även ge kunden mer valfrihet vad gäller färgval och liknande anpassade lösningar. Vi är övertygade om att många, liksom vi själva, vill unna sig sovkvalitet med minsta möjliga ansträngning, och utan att det kostar skjortan, säger Stefan Karlström.

Annons