Adyen och hybris samarbetar för smidigare betalningar

Betalföretaget har lanserat ett tillägg till SAP hybris Commerce som gör det möjligt för företag att använda Adyens betalningsteknik för att ta emot betalningar var som helst i världen.

Zound Industries har tidigare berättat om hur man ska få fart på omsättningen genom att erbjuda sina onlinekunder 250 olika betalningssätt. Något man gör i samarbete med det nederländska betalföretaget Adyen, och Zound Industries ser betalmöjligheterna som en viktig del i att nå ut till många länder och öka konverteringen.

Nu kan e-handlare som använder sig av SAP hybris Commerce göra detsamma. Adyen har nämligen lanserat ett tillägg till plattformen som gör det möjligt för företag att snabbt implementera de viktigaste lokala betalningsmetoderna runt om i världen.

Annons

– Några av världens största detaljhandelsföretag använder SAP hybris Commerce för att driva sin globala tillväxt och vi är oerhört glada över att kunna ge dessa företag möjlighet att stödja viktiga lokala betalningssätt på nya marknader, säger Roelant Prins, Chief Commercial Officer på Adyen.

Utöver det erbjuder Adyen möjligheten att samla alla transaktionerna i en och samma plattform. Något som innebär att företag kan minska de kostnader som uppstår då man samarbetar med flera betalningsleverantörer på olika marknader.

– Detta tillägg är ett fantastiskt tillfälle för detaljhandelsföretag att kraftigt utöka sin kundkrets på marknader som Sydamerika och Asien med hjälp av olika betalningsmetoder som Boletos i Brasilien och Alipay i Kina, säger Roelant Prins.

Annons