Amazon väntas lansera sin nya 3D-telefon nästa vecka

Amazon planerar att lansera en ny produkt under juni månad, och det verkar bli något hett. Företagets vd, Jeff Bezos, kommer att presentera den nya produkten vid ett event i Seattle den 18 juni, men Amazon har redan börjat marknadsföra den med en video som visar folks reaktioner när de använder den.

Det har länge ryktats om att Amazon håller på att utveckla en smartphone med 3D-display, nu ser det ut som att en lansering kan vara nära. Den 18 juni ska nämligen Amazon grundare och vd, Jeff Bezos, presentera en ny produkt vid ett event i Seattle.

E-handelsjätten har redan surfplattor, läsplattor och en tv-box där de kan sälja digitalt innehåll som musik, filmer, böcker och tidningar. Nu fattas bara den lilla enheten som de flesta bär med sig i fickan, mobiltelefonen.

Annons

Leverans i september

Det skulle vara Amazons första försök på marknaden, men med tanke på hur lyckosamma de varit med surfplattor, så bör nog konkurrenterna dra öronen åt sig.

Amazon har redan nu släppt en video som visar folks reaktioner på när de använder produkten. Själva produkten syns inte på bild men superlativen haglar över vad som helt klart kan uppfattas som en bärbar enhet med ett 3D-gränssnitt.

Tidigare rapporter har pekat på att Amazon skulle tillkännage sin telefon i slutet av juni och börja leverera dem i september. Om så är fallet återstår att se.



Källa: The Verge

Annons