Anders Elfving ska locka starka varumärken till Reve

Shoppingappen rekryterar Anders Elfving som ny kommersiell chef.

Reve, som samlar populära varumärken, e-handlare och konsumenter i sin app, fick i slutet av maj ett tillskott på 5 miljoner kronor från Optimizer Invest, Almi Invest och Wellstreet. Kapital som ska användas för att ta nästa kliv och nu har bolaget rekryterat Anders Elfving som kommer att få ansvaret att leda den kommersiella verksamheten.

– Anders är en talangfull och energisk ledare med gedigen branschkunskap vilket ger oss möjligheten att växa ännu snabbare. Vi har ambitiösa mål framåt och med Anders ombord kommer vi att accelerera verksamheten ytterligare, säger Josep Nolla, grundare och VD på Reve.

Annons

Ett Uber för privata jetplan

Anders kommer närmast från Londonbaserade VistaJet, ett slags Uber för privata jetplan, där han även haft ledande befattningar. Han har tidigare även arbetat med försäljning på bolag som Spotify samt Filippa K och på Reve blir hans huvudsakliga ansvar att främja partnerskapet med marknadsledande varumärken och handlare.

– Reve är ett fantastiskt verktyg för handlarna och de enastående resultaten är bästa beviset på det. Jag ser fram emot att bygga vidare på Reves framgångar och arbeta tillsammans med våra varumärken och butiker för att fortsätta växa vår kundbas, säger Anders Elfving.

Annons