Belkin lanserar fem nya nätbutiker i Europa

Den relativt kända tillverkaren av lite dyrare dator- och mobiltillbehör, Belkin, sjösatte nyligen en ny internationell e-handelsplattform. Detta i samband med att de introducerade Belkin Pro Cycling.

Det professionella cykellaget Blanco Pro Cycling blev för några dagar sedan Belkin Pro Cycling, efter att Belkin gått in som tvåårig titelsponsor.

- Cykling bygger på innovation för att driva framgång och har passionerade, tekniskt kunniga anhängare som följer sporten noga, vilket ligger väl i linje med Belkins varumärke, säger Chet Pipkin, Belkins grundare och VD.

Annons

I samband med denna sponsring sjösatte de även en ny e-handelsplattform och fem nya butiker i Europa. Tanken var att kapitalisera på den extra trafik som sponsorskapet förhoppningsvis ledde till.

Belkin i Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien och Nederländerna har nu fått en snyggare nätbutik med en mer modern kassa. Bakom butiken står företaget Trojan och plattformen eSellerPro.

Den nya butiken är ytterligare en satsning ifrån ett varumärke där man vill nå kunderna direkt. Vi gissar även att Belkin inom kort kommer expandera sin nya e-handel till fler länder.

 

Källa: Press

Annons