Betaltjänster samarbetar kring mobila betalningar

Idag lanserar Payson WyWallets betaltsätt Multipay som ett komplement i sin checkout. Multipay förenklar mobila betalningar och samlar tre mobila betalmetoder i ett och samma responsiva gränssnitt som fungerar på alla typer av enheter.

I slutet av september lanserade WyWallet en ny betalmetod som ska förenkla mobila betalningar, WyWallet Multipay. Betalsättet samlar tre mobila betalmetoder i ett och samma responsiva gränssnitt som fungerar på alla typer av mobiler, datorer och läsplattor.

Nu har man inlett ett samarbete tillsammans med Payson som idag lanserar WyWallets ”Multipay” som ett kompletterande betalsätt i sin checkout som används av tusentals e-handlare.

Annons

– Vi vill göra det enkelt för våra handlare och konsumenter att använda mobila betalningar och WyWallet hjälper oss att göra just det. Vi har den senaste tiden sett en ökad efterfrågan på mobila betalsätt och har valt denna lösning som komplement till kort och bankbetalningar. Målet är att öka konverteringen för våra kunder, säger Per Bodell, VD på Payson.

Ett klick och en pin-kod

Det här innebär att Payson får möjlighet att nå över 6 000 000 kunder med abonnemang hos Telia, Tre, Tele2, Telenor, Comviq, Hallon och Halebop som direkt kan betala mobilt i e-handeln.
 
WyWallets 500 000 registrerade användare kan betala med sin mobilapp och resterande kunder med privata mobilabonnemang kan genomföra sms-betalningar vid köp under 500 kronor.

– Aldrig tidigare har möjligheterna till konvertering i mobilen för handlarna varit tillnärmelsevis så stora som nu, ett klick och en pin-kod och sedan är köpet klart säger Jakob Söderbaum,VD på WyWallet.

Källa: Press

Annons