DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Just nu: Biljetterna släppta till Emeet Göteborg

Äntligen dags för höstens första Emeet.

Den soliga sommaren har för många bjudit på strandhäng, varma kvällar och välförtjänt ledighet. Men något vi har sett mindre av är de intressanta och gemytliga e-handelsevenemang som brukar äga rum under resten av året.

Gratis för e-handlare

Men nu närmar sig äntligen hösten, och med den väntar inte mindre än tre Emeet. I oktober gästar e-handelskonferensen Stockholm och Köpenhamn, men innan dess är det dags för ett efterlängtat stopp i Göteborg. Den 13 september är det dags för västkustens e-handlare att för tredje året i rad mötas upp i Göteborg - och nu är det dags för dig att ansöka om en biljett.

Annons

- Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med och inleda Emeet-hösten i Göteborg. Som vanligt är det gratis för e-handlare att gästa Emeet, oavsett om du har ett nystartat företag, eller om ditt bolag omsätter hundratals miljoner. Alla är välkomna, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Den som har gästat Emeet tidigare vet att upplägget är en så kallad unconference, där deltagarna själva skapar dagens innehåll. Vi har dock några överraskningar i bagaget, men dem får vi återkomma till längre fram.

Mingelmiddag med underhållning

Emeet Göteborg hålls i år på hotellet Scandic Crown, som ligger i närheten av centralstationen. När kvällen närmar sig växlar vi till hotellet Elite Park Avenue, där en klassisk Emeet-middag kommer att äga rum. Med den väntar både mingel, god mat och underhållning på scenen. 

E-handlarna är som vi vet på tårna, och det brukar inte dröja länge förrän alla Emeetbiljetter är uppbokade. Så vänta inte - se till att säkra din plats redan i dag!

Biljettansökan och mer info om eventet hittar du här. Vi ses i Göteborg den 13 september!

Annons