Bluebox stora lagerflytt närmar sig med stormsteg

Efter en successiv tillväxt har Bluebox vuxit ur sin lokal på Strömgatan i Malmö och snart går flyttlasset.

Det senaste året har Bluebox haft en kraftig tillväxt. Present- och inredningsbutiken har så smått börjat växa ur sin nuvarande lagerlokal, men nu är det snart dags för flytten som Ehandel.se tidigare berättat om.

Flytten kommer ske till sommaren, och den nya lokalen som ligger i Malmös gamla tobaksfabrik, är på cirka 2000 kvadratmeter. Vilket är 700 kvadratmeter större än den nuvarande lokalen.

Annons

– Vi har haft bra tillväxt ett tag nu och det är dags att ta nästa steg. Vi håller på att växa ur vår lokal och behöver tillväxtutrymme både på lager och kontor, säger Charlotta Lannerheim, delägare på Bluebox.

Nyrenoverade och anpassade

2015 gjorde Bluebox en storsatsning och lanserade en webshop även på den norska marknaden. Målet är att den norska sidan på sikt ska bli lika stor som den svenska och då kommer man att behöva det extra utrymmet.

– Vi ser med spänning fram emot att flytta in i de nya lokalerna. De kommer att vara nyrenoverade och anpassade specifikt efter våra behov. En större och bättre anpassad lokal är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta växa i samma takt, säger Charlotta Lannerheim.

Annons