Boozt fick exklusivt pris när Malmö samlade näringslivet

Utsågs till Årets Jobbkomet.

Med mottot “Vi hyllar Malmös lokala näringslivshjältar” gick årets upplaga av Malmö Näringslivsgala av stapeln under gårdagen. Efter en heldag som bjöd på nedslag av bland andra den förra moderatledaren Anna Kinberg Batra och artisten Petter Askergren, blev det under kvällens gala dags att dela ut ett antal priser.

Galans priser syftar till att hylla företag i Malmö som har gjort bra ifrån sig under året, och det snabbväxande modeföretaget Boozt fick äran att representera e-handeln.

Annons

"Reser i ett eget solsystem"

Företaget utsågs nämligen till Årets Jobbkomet, och fick av juryn följande motivering:

- Årets Jobbkomet 2017 drar nytta av teknikutvecklingen och har, med utgångspunkt från Malmö, etablerat sig som en ledande aktör i sin bransch. Mångfald, både vad det gäller erbjudande och personal, snabbhet samt hög servicenivå är några av framgångsfaktorerna. Vår komet reser i ett eget solsystem där solen lyser 24/7. En resa som präglas av nordiska inslag, peppande ledarskap och som även fört dem över bron.

Anställde 61 personer 2017

Från Boozts sida ser man förstås positivt på måndagens utmärkelse. 

- Vi är oerhört glada över priset som Årets Jobbkomet i Malmö 2017. Vi är stolta över att vara en del av Malmös näringsliv och vi är speciellt glada att bli uppmärksammade för att vi sätter stort värde av mångfald bland våra 224 anställda, som kommer från 30 olika länder runt om i världen. Under 2017 anställde vi 61 personer, och vi tror att vi kommer anställa minst lika många under 2018. Resan har bara börjat, skriver företagets Talent Development Manager Annie Schreiter, i en kommentar till Ehandel.se. 

Annons