Charlotte Nordén blir ny VD på Cellbes

Lämnar butikskedjan Joy för Consortio Fashion Group.

Som ett steg i att nå fortsatt tillväxt de kommande åren rekryterar Consortio Fashion Group Charlotte Nordén som ny VD till modeföretaget Cellbes. Hon kommer närmast från butikskedjan Joy där hon också hade rollen som VD. Dessförinnan har Charlotte Nordén bland annat varit VD för Desam Fashion Group och varuhuschef för Nordiska Kompaniet i Göteborg.

I ett pressmeddelande meddelar Charlotte Nordén att hon ser sitt nya jobb som både roligt och spännande.

Annons

- Cellbes är ett oerhört intressant bolag med en lång och stark historik och jag känner mig förväntansfull och inspirerad inför uppgiften att, tillsammans med mina nya kollegor, få ta bolaget in i en ny fas. Det faktum att detaljhandeln befinner sig i stor förändring med ökad digitalisering, ändrade strukturer och köpbeteenden gör utmaningen jätteintressant med fantastiska möjligheter att stärka Cellbes position som ett av de mest betydande modeföretagen för den mogna kvinnan, säger hon.

"Har precis rätt profil"

Från Consortio Fashion Group, där Cellbes ingår, heter det att Charlotte Nordén är rätt person att utveckla Cellbes och driva bolaget mot fortsatt tillväxt.

- Charlotte har med sin betydande erfarenhet precis rätt profil för att lyckas med uppdraget, och vi har stor tilltro att hon kan ta Cellbes till nästa nivå och göra det till det mest relevanta och uppskattade modeföretaget i norden mot den mogna kvinnan. Som VD för Cellbes får Charlotte ett övergripande ansvar för att säkra och stärka tillväxten framåt, säger Freddy Sobin, VD och koncernchef på Consortio Fashion Group AB.

Charlotte Nordén tillträder sin nya tjänst den 15 augusti.

Annons