Cykelkraft växlar in våren med ny medlemsklubb

PRIME-medlemmar ska få särskilda rabatter och exklusiva kampanjerbjudanden.

Våren är på gång och snart kommer cykelsäsongen vara igång på allvar. Många kommer plocka fram sina gamla rostiga hojar ur förrådet och inse att de behöver en del omsorg efter vinterns vila. Det tror i alla fall Cykelkraft, som nu tagit fram ett nytt koncept för att hjälpa kunderna att få ordning på sina cyklar inför sommaren.

10 procents rabatt

Inom ramen för den nya medlemsklubben PRIME, kommer medlemmarna bland annat få tillgång till fri frakt på alla köp i webbshopen, 10 procents rabatt på däck, slangar, kedjor med mera och tillgång till vad som ska vara ett exklusivt PRIME-sortiment.

Annons

- Vi får allt fler kunder och självklart vill vi att cyklarna de köper ska hålla så länge som möjligt, men då gäller det att ta hand om dem på rätt sätt. Att vi startar PRIME är en uppmaning att se över både sig själv och cykeln regelbundet. Vi kommer bland annat ta fram fördelaktiga kampanjer enbart för medlemmarna, fri frakt, lägre priser på slitdelar, säger Christoffer Tyrefors, VD på Cykelkraft.se, i ett pressmeddelande.

Erbjuds exklusiva kampanjer

Vidare kommer kunderna också att kunna ta del av speciella kampanjer enbart för PRIME-medlemmar samt få förtur till allmänna kampanjer som riktas till alla företagets kunder. 299 kronor kostar medlemsskapet första året, därefter är ordinarie pris 499 kronor per år.

LÄS MER: Sex viktiga e-handelstrender du måste ha koll på

Annons