E-handelsjättens glassbil med varor kör över Atlanten

Billig biff till britterna?

I oktober kunde Ehandel.se avslöja att Amazons glassbilskoncept, också kallat Treasure Truck, delade ut årets kanske hetaste produkt på flera platser i USA.

LÄS ÄVEN: Tusentals kunder stormade nätjättens lastbil med skatter

Annons

Lastbilen, som är lite av ett reklamjippo för hela Amazons verksamhet, har tidigare delat ut flera olika aktuella och trendiga produkter, samt en del konstiga saker som till exempel extra billig biff.

LÄS ÄVEN: E-handelsjättens "glassbil" rullar nu vidare till nya städer

Efter att ha rullat ut sin glassbil på bred front i USA är det nu dags att ta konceptet över Atlanten. Precis som vanligt, när det gäller Amazons tjänster, så är nästa stopp Storbritannien.

"Den spännande känslan som barn"

E-handlaren meddelade häromdagen att London och Manchester kommer att bli först ut, i Storbritannien, att få besök av Amazons Treasure Truck. Fler brittiska städer ska dock få besök av lastbilen efterhand.


Amazons lastbil med heta produkter

- Vi kommer alla ihåg den spännande känslan vi kände som barn när vi hörde glassbilens melodi. Vi hoppas leverera samma känsla med vår Treasure Truck, säger James Quick, chef för projektet i Storbritannien.

Kunder som signar upp för att få en notis om när Treasure Trucken är i krokarna kan vänta sig olika speciella erbjudanden.

- Varje produkt har blivit handplockad, från julklappar man bara måste ha till erbjudanden som får en att tappa hakan, vilket gör att vår Treasure Truck kommer att förvandla en vanlig dag till något lite mer speciellt, säger James Quick.

Annons

Annons