Edward Blom och Pernilla Wahlgren i Urb-its julkampanj

Med Urb-its nya kampanj ska stockholmarna få en lugnare jul.

Julen står för dörren och det är inte bara e-handlarna som har mycket att göra. En och annan konsument har förmodligen sparat mer än julklappsinköpen till de sista veckorna före julafton, och i takt med att det även ska julstädas, julpyntas och julbakas blir det allt mer stressigt.

Men den som har svårt att få tiden att räcka till nu i december behöver inte misströsta. I alla fall inte den som bor i Stockholm där 16 procent enligt Urb-it är stressade inför julklappsinköpen. Företagets nya leveranskampanj “Julefrid på nolltid” lovar nämligen att hjälpa till med allt från paketinslagning och julkortsutskick till att inhandla och klä granen.

Annons

"Får tid till att umgås"

Allt som krävs är att man laddar ner Urb-its app samt betalar 129 kronor för den tjänst man vill ha utförd.

- Vi vet att många upplever stress inför julen dels för att hinna med inköpen av alla julklappar men även för att ordna en julgran, pynta, skicka julkort eller griljera julskinkan. Därför lanserar vi den här kompletta servicen inför jul som innebär att du kan be Urb-it ordna med de inköp du behöver hjälp med, så löser vi det åt dig. På så vis får du tid över till det du vill göra under jul, att umgås med nära och kära, förklarar Celine Fierro, marknadschef på Urb-it, i ett pressmeddelande.

Den som testar Urb-its jultjänster är i celebert sällskap. Hittills har konceptet provats av bland andra TV-profilen Pernilla Wahlgren och matlagningsgurun Edward Blom. 

Annons