Episerver stärker satsningen på e-handel i syd

Publiceringsverktyget rekryterar ifrån Apptus och öppnar nytt kontor.

Episerver som i slutet av 2013 kombinerade sitt publiceringsverktyg med e-handel stärker nu verksamheten i södra Sverige.

Företaget har rekryterat Simon Gustafsson ifrån e-handelsleverantören Apptus. Simon ska nu styra upp verksamheten ifrån Episervers nya kontor i Malmö.

Annons

- Det är väldigt roligt och smickrande att ansvara för att driva Episerver till fortsatta framgångar på min hemmaplan. Flera av våra viktigaste partners finns i regionen och vi ska bygga vidare på dessa relationer för att bli ännu starkare lokalt, säger Simon Gustafsson, försäljningsansvarig region syd.

"Simon är välkänd i branschen"

Simons erfaranhet ifrån Apptus och e-handelsvärlden ska ge bolaget en skjuts på området i Skåne.

- Simon är redan en välkänd och uppskattad personlighet inom vår bransch. Han har gedigen förståelse för våra kunders behov, inte minst inom e-handel – ett expansivt område där vi har ett mycket starkt erbjudande, säger Nils Qvarfordt, försäljningschef för Episerver i Sverige.

Nyligen kunde Episerver meddela att deras kunder och partners i Danmark fått ta emot fyra utmärkelser under FDIH:s stora e-handelsgala i maj. Något Episerver ser som ett bevis på att deras e-handelslösning är konkurrenskraftig på marknaden.

Annons