Från finansbranschen till skönhetsindustrin

Nytillskott på Lyko.

Skönhets- och hårvårds omni-företaget Lyko rekryterar Tom Thörnblom som ny hållbarhetschef. Den 24 juni kommer han att ta över rodret för e-handelsföretagets hållbarhetsarbete.

- Det är med glädje och entusiasm jag står inför att få lära känna verksamheten och alla nya kollegor på Lyko, säger Tom Thörnblom i ett pressmeddelande, och fortsätter:

Annons
Annons

- Jag upplever att Rickard, tillsammans med ledningsgruppen och personal, har lyckats bygga Lyko till ett attraktivt varumärke - med både en stark kultur och stabil tillväxt. Min ambition är att utifrån det säkerställa en hållbar affär där affärsnytta och samhällsnytta sammankopplas. 

Tom Thörnblom får i uppgift att ansvara för kommunikation, hållbarhet och dialoger med investerare. Senast har han jobbat som konsult och dessförinnan på Skandia och Sustainalytics.

- Jag är glad över att rekrytera Tom till Lyko. Tom kommer bidra med nya perspektiv och samtidigt säkerställa strukturer så att vi är relevanta och får med oss våra intressenter på vår fortsatta tillväxtresa, säger vd Rickard Lyko.

Nytt centrallager

Det verkar gå bra för skönhetsjätten. I april i år kunde Ehandel.se berätta om hur företagets e-handelsomsättning slog alla rekord första kvartalet.

LÄS ÄVEN: Lyko ökade med 50 miljoner i Q1: "Stark online-start på året"

Ett nytt centrallager, som väntas tas i drift våren 2020, håller även på att byggas. Detta enligt ett pressmeddelande från Lyko.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!