Gents rekryterar Marcus Linde som ny Head of Retail

Marcus Linde ska bland annat ansvara för Gents fysiska butiker.

Med Fars dag och julhandeln för dörren har groomingföretaget Gents passat på att utöka både med ett extra exklusivt tillskott till sortimentet och med en ny fysisk butik. Med start i dag har bolaget även en ny Head of Retail i form av Marcus Linde, som närmast kommer från Revlon Professional Brands.

Får sällskap av doftexpert

Marcus Linde har tidigare också arbetat med accessoarer för Tiger Of Sweden och som regionschef på Carlings. På sitt nya jobb ska han ansvara för Gents fysiska butiker samt för bolagets grossistverksamhet.

Annons

I samma veva som Marcus Linde börjar på Gents har företaget även rekryterat en ny doftkonsult. Valet föll på Denis Vasilije som enligt Gents är en av Sveriges främsta parfymkonnässörer.

- Gents arbetar med exklusiva och noga utvalda produkter för män. Kunskap och rådgivning är grunden i vår verksamhet nu förstärker vi den ytterligare genom att rekrytera två erfarna killar med stark passion för det vi gör. Jag är enormt glad att Marcus och Denis har valt att komma till Gents, säger Gents VD Fredrik Bengtsson i ett pressmeddelande.

Annons