Har designat växthus i 15 år – nu öppnar de egen e-handel

Eva Halfwordson och Magnus Wiström som ligger bakom Sweden Green House börjar sälja sina egna växthus på nätet.

Det exklusiva trädgårdsföretaget Sweden Green House, vars ägare Eva Halfwordson och Magnus Wiström själva ritar, tillverkar och säljer främst växthus och orangerier, har bestämt sig för att öppna en egen webbshop. Det skriver paret själva i ett pressmeddelande.

-Vi har under de dryga 15 år som vi ritat, tillverkat och sålt växthus insett att det saknas en samlingsplats för vackra och hållbara produkter för odling och inredning. Vi tror att vi med den erfarenhet vi fått genom åren kan bidra till att skapa denna plats säger ägarna i pressmeddelandet.

Annons

Sweden Green House har skapat en grön e-handel

"Insett att det saknas en samlingsplats"

I den nya webbshoppen har de försökt samla produkter som de tycker saknas på marknaden.

- Vi har under den tid vi ritat, tillverkat och sålt växthus insett att det saknas en samlingsplats för vackra och hållbara produkter för odling och inredning, säger företagets VD Eva Halfwordson.

Samarbetar med andra e-handlare

Tidigare har företaget endast sålt sina produkter via återförsäljare och i vissa fall samarbetat med andra designers som de menar tillverkar produkter i lika bra kvalitet. Några av dem är företag som också har e-handel, såsom Eld Blå, och danska Skagerak.

Nu är det dock alltså dags för Sweden Green House att stå på egna ben med den nya e-handeln.

Annons