Hon lämnar Schibstedt – får nytt toppjobb hos e-handlare

Blir ny CCO.

Alexandra Vult von Steyern lämnar sitt jobb som vd på den Schibstedt-ägda vädersajten Klart.se för att istället bli kommersiell chef (CCO) för de nyligen sammanslagna nätbutikerna Eleven och Nordicfeel.

LÄS ÄVEN: Nordicfeel och Eleven tar fart mot 500 miljoner

Annons

"Hoppas kunna bidra till nästa steg"

Rollen innebär, utöver kommersiellt ansvar, även produktutveckling av de båda sajterna. Hon kommer att leda ett team av E-commerce Managers på den nordiska marknaden.

- Det ska bli väldigt kul att vara med och fortsätta bygga två så starka varumärken och jag hoppas att med min erfarenhet av digitala konsumenttjänster kunna bidra till att ta nästa steg i utvecklingen av bästa shoppingupplevelse av skönhet online, säger Alexandra Vult von Steyern i ett pressmeddelande.

Tanken är att rekryteringen av Alexandra Vult von Steyern ska leda till att Eleven och Nordicfeel får en bättre sammankoppling mellan affärsfokus och IT-utveckling.

Har arbetat för Schibstedt i sju år

Utöver Klart.se har Alexandra Vult von Steyern haft ledande roller på bland annat Tv.nu och The You Way. Hon har arbetat för Schibstedt i sju år med bland annat försäljning och marknadsföring.

- Vi är glada över att ha Alexandra i teamet. Förutom sin tunga digitala erfarenhet är jag imponerad av hennes driv, affärsfokus och känsla för användarupplevelsen som kommer väl till sin rätt på resan framåt med mål att bli den största e-handlaren inom skönhet i Norden, säger Pernilla Barkman, vd på Eleven och Nordicfeel.

Alexandra Vult von Steyern tillträdde officiellt sin nya tjänst den 19 november i år.

Annons