Indiska toppar laget – rekryterar två modeveteraner

Bägge har tidigare jobbat på Åhléns.

Efter regn kommer solsken. Kanske är den devisen något som stämmer även för Indiska, som efter två rekonstruktioner nu gör sitt bästa för att få ordning på e-handeln och att komma på fötter igen.

LÄS ÄVEN: Indiska överlever igen - skulder för 93 miljoner skrivs av

Annons

På sistone har även flera nya medarbetare rekryterats, däribland så har e-handeln fått en ny ansvarig.

LÄS ÄVEN: Indiska e-handelssatsar igen - hon har över ansvaret

"Roligt när vi lyckas rekrytera"

Och nu är det dags igen. De senaste tillskotten är Mina Lindskog, som blir kvalitets- och hållbarhetschef och Eric Holmén, som får jobbet som försäljningschef. Från Indiskas sida hoppas man nu att de nyrekryterade ska bidra till företagets fortsatta förändringsarbete.

- Det är alltid roligt när vi lyckas attrahera och rekrytera kompetenta och erfarna medarbetare, men såklart extra roligt när det sker på strategiska nyckelpositioner. Fortsatt arbete inom hållbarhet och försäljning i fysisk butik är två väldigt viktiga delar för Indiskas framtid, säger företagets vd Karin Lindahl, i ett pressmeddelande.

Mona Lindskog kommer närmast från Åhléns, där hon också jobbat med hållbarhetsarbete och dessförinnan jobbade hon länge med bland annat kvalitetssäkring på H&M.

- Indiska har en fantastisk historia av långsiktiga samarbeten med leverantörer, där man länge legat i framkant gällande socialt engagemang och miljöfrågor. Jag ser fram emot att bli del av detta engagerade team och fortsätta driva modiga initiativ i vår föränderliga bransch, säger Mona Lindskog.

"Branschen inför stora utmaningar"

Eric Holmén å sin sida, har en gedigen bakgrund inom retail och butiksdrift och har i fyra år arbetat som regionchef på KappAhl i Stockholm. Dessförinnan var även han stationerad på Åhléns, då som försäljningschef på Åhléns City i Stockholm.

- Retailbranschen står inför stora utmaningar, där de fysiska butikerna är under stor press. Indiska är ett företag med en fantastisk historia, att få vara en del i detta och samtidigt möta de utmaningar som branschen står inför känns väldigt spännande. Jag tror att Indiskas unika identitet i kombination med en inspirerande kundupplevelse kommer göra den fortsatta resan framgångsrik, säger Eric Holmén.

Annons

Mona Lindskog och Eric Holmén tillträder sina tjänster på Indiska under första kvartalet 2018.

Annons