Integrera WooCommerce med era affärssystem

Integrationsprodukten Sharespine kan nu integrera WooCommerce med ekonomi- och affärssystemen Visma Administration, Fortnox, Mamut One Enterprise och e-conomic. Sharespine blir därmed en av de första aktörerna i världen att släppa standardiserade integrationer mot e-handelslösningen.

Idag finns det en uppsjö av öppna e-handelssystem på marknaden. Till exempel Magento, Prestashop, OpenCart men även WooCommerce. Den sistnämnda är en e-handelsmodul till det mycket populära publiceringssystemet WordPress, och har på senare tid blivit en av de mest använda e-handelslösningarna i världen.

Och i takt med att allt fler använder en e-handelslösning, så ökar även antalet plugins och moduler. Nu meddelar även svenska Sharespine att man erbjuder stöd för WooCoomerce i sin integrationsplattform.

Annons

Något som innebär att de kan erbjuda sina kunder en färdig integrationslösning mot flera olika ekonomi- och affärssystem.

– I och med integrationen mot WooCommerce kan e-handlare, i en handvändning, integrera till något av de ekonomi- och affärssystemen Sharespine stödjer. I skrivande stund erbjuder vi stöd för ekonomi- och affärssystemen Visma Administration, Mamut One Enterprise, Fortnox 3, e-conomic och fler tillkommer under 2014, säger David Duus, VD på Sharespine.

Hög efterfrågan

I den senaste releasen av WooCommerce breddades systemet med ett REST API. Något som öppnade upp för säkra integrationer, och Sharespine har varit snabbt framme med en lösning.

Sharespine, som erbjuder integrationslösningar mot ett 20-tal e-handelssystem och leverantörer, har på senare tid känt av hur populariteten hos e-handelssystemet WooCommerce ökat rejält. Och efterfrågan på WooCommerce är idag hög.

– WooCommerce är det open source system som vi idag får i särklass flest förfrågningar om, av de systemen vi idag inte stödjer. Då vi har positionerat oss som e-handelsintegratörer med brett systemstöd är det många e-handlare som kontaktar oss angående WooCommerce och efterfrågar stöd i våra produkter. Vi har även många webbyråer i Sverige som arbetar med WordPress, även dessa vänder sig till oss för samarbete kring WooCommerce plattformen. Vi är mycket glada att nu kunna erbjuda detta stödet, säger David Duus.



Källa: Press

Annons