Junkyard firar en miljon skickade paket

I veckan trillade den miljonte beställningen in på Junkyard.se. En riktig drömgräns för många e-handlare men i allra högsta grad verklighet för Junkyard som gått från en liten källaraktör, till att bli en av Nordens största nätbutiker på sitt område.

Sedan starten i mars 2002 har Junkyards VD och grundare, Thomas Löfgrens fått se sitt företag lämna källaren och växa till en av Nordens största återförsäljare av skateboard-, snowboard- och streetartiklar på nätet.

I dag är företaget verksamt över hela Europa och man har även en flaggskeppsbutik i Trollhättan.

Annons
Annons

– En miljon ordrar, en miljon!!! Inte i mina vildaste drömmar kunde jag tro detta för elva år sen, när jag startade nere i en källarlokal i centrala Trollhättan. Stort tack till alla kunder, all personal, vänner och familj för ni finns och gillar Junkyard.se, säger Thomas Löfgren.

Nätbutiker på flera språk

Förutom i Sverige har Junkyard även etablerat sig i Norge, Finland och Danmark, och alla nätbutikerna finns på respektive språk. Att man huserar på flera marknader har gjort att antalet inkomna beställningar ökat kraftigt de senaste åren. Och utvecklingen väntas fortsätta på samma spår, speciellt i våra grannländer.

– Kärnan i Junkyards produktutbud har alltid varit det vi brinner för; brädsport och streetwear. Det är fantastiskt roligt att se att så många delar våra intressen och ser till att vi inte får ligga på latsidan när det kommer till att packa paket, säger Thomas Löfgren.

Förutom att webbshopparna finns på flera olika språk så har troligtvis även deras design på sidan spelat in. Något de har prisats för tidigare, bland annat vid Modegalan 2010 där de fick utmärkelsen Årets E-handel.

Junkyard har varit i ropet tidigare när drömgränser passerats. Senast när Klarna tog sig förbi 30 miljoner transaktioner. Den gången fick man inte tag i kunden men den här gången får en lycklig "vinnare" bege sig till Trollhättan och hämta ut varor till ett värde av 10 000 kronor. Grattis till er båda säger vi på Ehandel.se!

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!