Lekmer breddar igen med tidningsprenumerationer

Nätbutiken Lekmer fortsätter att bredda sitt sortiment. I ett samarbete med Tidningskungen börjar man nu även med försäljning av tidningsprenumerationer i Sverige, Norge och Finland.

Lekmer, en av Nordens ledande nätbutiker för barnfamiljen, säljer inte helt oväntat leksaker, barnkläder och andra babyrelaterade produkter. I förra veckan breddade man även sitt sortiment med blöjor, och nu utökar man sortimentet ytterligare.

Den här gången med serietidningar, barntidningar och föräldramagasin. Bland titlarna finns exempelvis Bamse, Kalle Anka, Kamratposten, Family Living, Mama och Vi Föräldrar.

Annons

– Tidningsprenumerationer passar perfekt i vår sortimentmix i och med att flera av våra mest populära produkter även finns som serietidningar. Exempelvis Cars, Monster High och Barbie. Detta ligger helt i linje med vår strategi att vara ett komplett varuhus för barnfamiljen med både djup och bredd i sortiment, berättar Fredrik Palm, vd på Lekmer.se

Höga julförväntningar

Det hela sker i samarbete med Tidningskungen och gör att Lekmer nu kan erbjuda de flesta serie- och barntidningar i Sverige, Norge och Finland. Kunden handlar tidningsprenumerationen fraktfritt i kassan och distributionen sköts sen av respektive förlag.

– Tidningsprenumerationer är en mycket uppskattad julklapp och serie- och barntidningar är vår största kategori under julhandeln. Med Lekmers enorma räckvidd i målgruppen är det extra roligt att kunna lansera detta nu i juletider. Vi är mycket stolta och har höga förväntningar på samarbetet mellan Lekmer och Tidningskungen, säger Björn Karlström, marknadschef på Tidningskungen.se.

 

Källa: Press

Annons