Lekmer prisas som bästa återförsäljare av Disney

Disney som själva sägs jobba på en e-handelslansering i Sverige prisar nu en svensk nätbutik. The Walt Disney Company Nordic har utsett Lekmer till Nordens bästa återförsäljare i tävlingen The Disney Nordic Retail Award 2013. En tävling där både fysiska butiker och nätbutiker deltar.

– Det betyder oerhört mycket för oss att vinna The Disney Nordic Retail Award, speciellt då samtliga återförsäljare i Norden - alla fysiska leksaksbutiker, -kedjor och varuhus liksom nätbutiker - deltar i tävlingen. Disney är ett av världens starkaste varumärken som alla barn och vuxna har en relation till. Priset är en värdefull utmärkelse som befäster Lekmers position som Nordens ledande nätbutik för barnfamiljen, kommenterar Fredrik Palm, VD på Lekmer.

Annons

Disney är tydligen mycket nöjda med Lekmers jobb att hitta nya intressanta produkter bland licenstagare.

– Lekmer har under året starkt bidragit till den ökade försäljningen av Disney-produkter på den nordiska marknaden. Lekmer har ett imponerande Disney-sortiment och arbetar kontinuerligt för att hitta nya och spännande produkter bland hundratals Disney-licenstagare. Lekmer är kreativa, utmanande och alltid aktiva med kampanjer, tävlingar eller andra engagemang för att maximera försäljning och möta konsumentens höga förväntningar. Det är alltid ett stort nöje att arbeta med Lekmer, avslutar Mats Caneman, Head of Retail vid The Walt Disney Company Nordic.

Disney vill kanske också sätta fokus på att även nätet är ett bra ställe att handla Disney-produkter på. Nu när de själva kommer att slå upp en lokal nätbutik inom kort.

 

Källa: Press

Annons