Ny funktion ger unik inblick i svensk e-handel

Relansering av Index-widgeten.

De senaste veckorna har Ehandel.se beta-testat den widget som ni kan se i anslutning till många av våra nyheter. Widgeten är en liten informationsruta som visas bredvid nyheter om svenska bolag. Ett exempel på hur det kan se ut finner ni i den nyligen publicerade nyheten om Hatstore.

Inforutan innehåller aktuell information om bolaget i fråga och bjuder läsaren på intressant data som omsättning, resultat, antal anställda och vilka länder som e-handlaren finns i, för att nämna några. Ehandel.se:s VD, Michael Wictor, är mycket glad över relanseringen och att kunna öppna upp datan bakom Ehandelsindex.

Annons

- Äntligen är vår widget här! Eftersom vårt mål är att vara kunskapscentrum för allt om e-handel så är det mycket roligt att nu kunna bidra med lite extra kunskap till många av våra fantastiska artiklar, säger Michael Wictor.

"Annars bara för betalande användare"

Den nya informationsrutan visar inte bara information om företag. Widgeten kan även delge information om en hel bransch. Ett exempel kan ni se i vår nyhet ifrån förra veckan om självplock vs. färdig matkasse där vi kan ta del av unik branschfakta.

- Datan ifrån Ehandelsindex är annars bara tillgänglig för betalande användare men nu kan även våra trogna läsare ta del av det som vårt index har att bjuda på, säger Joakim Andersen, indexansvarig på Ehandel.se.

Ehandelsindex mäter över 11 000 svenska e-handlare i 24 huvudbranscher. Indexet har även bolagsdata på över 7 000 nätbutiker vilket möjliggör en mängd spännande funktioner som att exempelvis kunna räkna ut svensk e-handels omsättning eller försäljningen i en specifik bransch.

Annons