Ny styrelseordförande och vice VD hos Jetshop

Jetshop internrekryterar för att stärka sin satsning på medelstora bolag.

Plattformsleverantören Jetshop har bestämt sig för att möblera om i bolagets ledning. För att stärka fokuset på mellanstora företag blir Magnus Emilson ny styrelseordförande och Fredrik Hedblom ny vice VD i företaget. De båda tillträder sina nya roller omgående.

Magnus Emilson är sedan tidigare bland annat medgrundare till ESS Hotel, och har suttit i styrelsen för Jetshop under flera år. Han tar över posten efter Per Wiberg.

Annons

- Jetshop är en trygg, långsiktig partner för de handlare som vill erbjuda en förstklassig digital kundupplevelse, och det är med stor tillförsikt som jag nu tar över ordförandeposten, säger han.

Får dubbelt ansvar

I samma veva som Jetshop får en ny styrelseordförande blir Fredrik Hedblom alltså bolagets nye vice VD. Han arbetar sedan januari i år som operativ chef på Jetshop, och kommer framöver att ha båda rollerna. Det innebär att han även i fortsättningen kommer att ansvara för Jetshops kommersiella verksamhet.

- E-handelslandskapet förändras ständigt. En framgångsrik digital närvaro kräver idag ett omfattande IT-stöd, bred teknisk kompetens och agila affärsstrategier. Jetshop vill vara den självklara partnern för framgångsrik e-handel och vi ser fler och fler handlare som inser värdet av en snabbrörlig samarbetspartner i den tekniska framkanten, säger Fredrik Hedblom.

Annons