Plattformen som vill förenkla jobbet med TA-systemet

"Nytt starkt samarbete med Unifaun".

E-handelsplattformen Quickbutik, som satsar på att låta sina kunder genomföra de flesta sakerna med ett klick, lanserar nu en koppling till TA-systemet Unifaun som stödjer fraktbolag som PostNord, DHL, Bring, GLS, DB Schenker, UPS med flera.

“Skapa fraktsedlar med ett klick”

Transportadminstrations-system är ofta ganska osexiga men Azddin Benberkan, VD på Quickbutik, meddelar att företaget ska ha fått till en mycket smidig integration.

Annons
Annons

Hur skiljer sig er implementering av Unifaun med andra plattformars?

- Enkelheten. Vi har tagit bort barriärerna både kostnadsmässigt och i implementeringen. Med en kostnadsfri provperiod riskerar man inget, utan kan i lugn och ro känna på fördelarna själv. Det är enkelt att aktivera och smidigt att använda dagligen. Beställningarnas fraktsedlar kan skapas och skrivas ut med ett klick, säger Azddin Benberkan.

Hur har era kunder skött detta innan?

- Tidigare har butiksägare varit tvungna att klippa och klistra varje fält för namn, adress och så vidare manuellt vilket även kräver att man dubbelkollar mellan två system. Nu sker allt automatiskt och informationen överförs med ett klick, förklarar Azddin Benberkan.

Att börja använda Unifaun-kopplingen ska vara gratis det första året och har man inget konto hos Unifaun så får man det kostnadsfritt i tre månader via plattformen.

- Det är oerhört spännande att arbeta med innovativa och handlingskraftiga bolag som Quickbutik, som drivs av en tydlig ambition att förenkla affärer. Det ligger helt i linje med vad vi på Unifaun står för, kommenterar Stefan Holmström, Key Account Manager på Unifaun, det nya samarbetet.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!