Sportamore levererar reklamfilm på rekordtid

Många har förmodligen sett sportbutiken Sportamore på TV. De har dock aldrig haft någon riktig TV-reklam utan endast sponsorskyltar till diverse program. Nu har de släppt en egen reklamfilm som de säger sig ha spelat in på världsrekordtid.

Joakim Friedman, marknadschef på Sportamore, säger att de haft en mycket spännande och annorlunda vecka på Sportamore. De spelade nämligen in deras första reklamfilm i måndags och själva inspelningen ska endast ha tagit 16 timmar. Den ska sedan ha klippts ihop under tisdagen och skickats till Kanal 5 i onsdags.

E-handlare är tydligen inte bara effektiva gällande logistik och att leverera produkter. Ni får dock själva döma hur bra Sportamores första reklamfilm är:

Annons


Regissören bakom filmen ska vara Soheill Deriss på Snask Film

- Tanken bakom filmen är att på 20 sekunder både försöka berätta vad Sportamore är, för någon som inte känner till oss, samt addera värden till vårt varumärke såsom glädje, upplevelse och utbud, säger Joakim.

Anledningen till att reklamfilmen spelades in så pass snabb ska bero på semestertider och att de med kort varsel köpte utrymme i Kanal 5. Vad hela kalaset kostade vill de inte berätta. Vill ni se bilder ifrån inspelningen hittar ni dessa här.

Annons