Stark tillväxt tvingar Lagerhaus till lagerflytt

Lagerhaus e-handel har växt ur sin kostym, eller rättare sagt sitt lager. En stark tillväxt och ökad efterfrågan gör att inredningskedjan nu flyttat till nya och större lagerlokaler.

För nästan exakt två år sedan slog Lagerhaus upp portarna till sina nya nätbutik. En satsning som slagit väl ut och sedan lanseringen i slutet av 2011 har företagets e-handel ökat kraftigt. Något som nu lett till att man tvingats se sig om efter nya lokaler.

– Vi är glada att komma på plats och hoppas på förståelse från våra kunder då det vid vissa tillfällen medfört längre leveranstid än normalt. Nu är vi i mål och kan packa, plocka och leverera order till kund i den takt vi önskar, precis lagom till julförsäljningen drar igång på riktigt, säger Tomas Svärd, e-handelsansvarig på Lagerhaus.

Annons

Effektivare plocksystem

Under de två sista veckorna i september flyttade Lagerhaus hela sin e-handelsavdelning från företagets huvudkontor, och fysiska butik på Vallgatan i centrala Göteborg, till egna lokaler på Exportgatan i Hisings Backa.

Förutom större lokaler har man även satsat på ett effektivare plocksystem och förstärkt bemanning. Något företaget hoppas ska hjälpa e-handeln fortsätta i samma riktning som hittills, samtidigt som man på ett bättre sätt kan möta kundernas efterfrågan.

 

Källa: Press

Annons