Stort tryck på Emeet – ansökningarna forsade in

Förra fredagen öppnade vi upp portarna till biljettsläppet för konferensen Emeet. Nytt för i år var att man ansökte om en biljett och på bara några minuter hade vi fått in närmare 300 ansökningar.

Trycket på årets e-handelskonferens Emeet var som vanligt mycket högt. Som tur är verkar vår sida hållit i fogarna denna gång och vi fick inga klagomål på att det inte gick att få in sin ansökan.

Vi har nu godkänt majoriteten av de ansökande. Vissa har hamnat på reservlistan gällande middagen men ändå fått en dagbiljett. Detta då vi ännu inte vet exakt hur många sittplatser det blir på middagen.

Annons

Kolla din skräppost-korg

Är du e-handlare och ansökte om att få en biljett förra fredagen bör du alltså ha blivit godkänd vid detta laget. Bekräftelsemail ska ha gått ut till de flesta och har du inte fått något mail bör du kolla din spamkorg.

I nästa vecka kommer vi dock skicka ut ytterligare ett mail till alla som fått en biljett. Där i kommer det att finnas mer utförlig information om status på anmälan gällande dag och middagsbiljett.

Fullsatt men hoppet är inte över

Har du ännu inte ansökt om en biljett, men ändå vill gå på Emeet, kan det fortfarande vara en idé att slänga in en ansökan här. Antal platser är nämligen inte skrivet i sten och vi kommer att använda listan över ansökande som reservlista.

Till er som fått en biljett säger vi grattis och till er som ännu inte fått besked ber vi er vänta tills nästa vecka då allt bör vara klart kring anmälningarna.

Annons

Med lite tur ses vi på e-handelskonferensen Emeet om ungefär en månad, den sjunde november. Platsen är som vanligt Postens huvudkontor, även kallad Arken, i Stockholm.

 

Annons