Succéföretaget Lampan.se byter plattform på alla sina sajter

Framgångarna till trots.

Att Lampan.se sålt lampor på nätet för 30 miljoner och rapporterat flera framgångsrika bokslut, hindrar dem inte från att nu ta nästa steg i utvecklingen. Det sker genom att företaget byter plattform på samtliga sina sajter, i Sverige, Norge och Danmark.

LÄS ÄVEN: E-handeln tar över: Lampor på nätet för 30 miljoner

Annons

Den nya plattformen kommer att bli Magento 2 och skiftet sker i februari eller mars 2018. Företaget Ecomatic AB kommer att stötta Lampan i utvecklingen av plattformen.

"Flexibilitet avgörande"

Och Lampans marknadschef Kim Borg menar att det finns flera orsaker till bytet.

- Det är en ständig utveckling av vår e-handel och det finns hela tiden nya förändringar som behöver göras för att göra köpupplevelsen bättre och bättre. Det finns flera anledningar till bytet av plattform, men framförallt är det möjligheten till flexibilitet som är avgörande, och att vi kan anpassa plattformen efter de behov som behöver göras för att vi ska klara vår tillväxt, säger han i ett pressmeddelande.

"Kommer att finnas fler funktioner"

Han lovar dock att Lampans kunder även i fortsättningen kommer att kunna känna igen sig på sajten.

- Den nya webbplattformen kommer att ha ett liknande formspråk som vår nuvarande design. Däremot kommer det att finnas funktioner som gör den nya plattformen enklare, tydligare och smartare än den är idag, säger Kim Borg.

Annons