Svensk e-handlare lanserar unik 3D-funktion för kunderna

Räckesbutiken har uppdaterat sin sajt med ett 3D-vertyg för att göra det enklare för kunden att beställa.

För Räckesbutiken, som säljer räckesprodukter på nätet till kunder i Norden, Tyskland och Österrike, är det av yttersta vikt att det är lätt för kunden att beställa sin vara. Kostnaden för ett skräddarsytt räcke kan uppgå till tiotusentals kronor och för kunden är det förstås avgörande att det nya räcket passar på sin tänkta plats.

Därför har e-handlaren lanserat flera funktioner på sin sida som ska göra det enklare att göra en beställning. Bland annat har sidan både en konfigurator där kunden själv kan skriva in måtten på det önskade räcket och filmer som informerar om hur man lämpligast sätter ihop det.

Annons

Visar räcket från olika vinklar 

När Räckesbutiken nu lanserar en helt ny sajt är det med en 3D-funktion som ska vara helt unik i branschen. Med den nya funktionen kan kunden se direkt hur räcket kommer att vara format i verkligheten, samt se hur det ser ut från olika vinklar i "hela 360 grader-spektrat".

Räckesbutikens nya hemsida är för övrigt tänkt att på ett tydligare sätt lyfta fram företagets produkter. Den är helt mobilanpassad, och kunden kan växla mellan olika enheter och ändå ha sitt sparade material kvar.

- Precis som många av våra kollegor inom e-handel ser vi en ökad andel besökare från mobila enheter, men de flesta av våra kunder väljer trots detta att slutföra sina köp via datorn. Därför vill vi kunna erbjuda möjligheten att skapa sitt räcke på mobilen och enkelt kunna slutföra köpet via surfplattan eller datorn, säger Andreas Wedberg, delägare av Räckesbutiken.

Annons