Ta din E-handelspitch till Internet Discovery Day

Den 25 november är det dags för Internet Discovery Day eller IDD som den också kallas. Det är en mötesplats för framtidens Internetstjärnor och där i finns det förstås plats för en hel del e-handel.

Entreprenören och investeraren Johan Jörgensen höll nyligen i en session på vår e-handelskonferens Emeet. Nu anordnar han även en träff tillsammans med .SE, stiftelsen för Internetinfrastruktur.

Internet Discovery Day, IDD, ska vara platsen där heta startups möter investerare och affärsänglar.

Annons

– Konceptet är rått och enkelt. Hugade entreprenörer utrustas med en remsa brun byggpapp och några färgpennor – det är montern. Sedan ritar de och beskriver vad de gör och vad de söker på ett sätt som får besökarna att tända till, skriver .SE om Internet Discovery Day.

Internetentreprenörer och e-handlare minglar helt enkelt med ledande investerare, branschfolk och media och pitchar sin affärsidé.

Investering på 100 000 kronor

Vi frågade Johan Jörgensen, ansvarig för evenemanget, om man som e-handlare borde ta sig dit:

– Givet! E-handel är ett av de hetaste områdena just nu. Vi uppmanar alla E-handlare att visa upp sig och visa var skåpet ska stå och sopa hem alla priserna på IDD, säger Johan Jörgensen.

Evenemanget är gratis och tar plats på Stockholm Waterfront den 25 november. Förutom att Almi Invest ger 100 000 kronor till ett av de utställande företagen finns det även ett fint kontantpris. Anmälan skickar man in via denna länk.

 

Källa: Press

Annons

Annons