Tjugo trevliga intervjuer från NES 2012

Vi skickade ut vår video-korrespondent Peder Molin till Nordic eCommerce Summit 2012 (NES). Under evenemanget fångade han upp intressanta människor och intervjuade dessa. Intervjuerna lades ut efterhand men då Peder matade ut tjugo stycken under NES hann vi inte exponera alla. Nu finns de dock upplagda i denna artikel och du har garanterat inte sett alla.

Extra populära intervjuer:

Här har vi fyra intervjuer som fått extra många klick under dessa dagar. Sebastian toppar dock listan med bred marginal när han berättar om Klarnas nya kassa.

Annons

Intervjuer från Dag 2:

Denna dag får vi möta Fyndiq-killarna, den drivna e-handlerskan Isolina och varför inte ta tillfället i akt och lära dig mer om kaffe av baristaexperten Kaveh.

Intervjuer från Dag 1:

Den första dagen på Nordic eCommerce Summit bjuder på intervjuer med bland annat Daniel på Nattbutik och Joel på Lykka. Missa inte heller Anders Granström som säljer sten på nätet.

Ett stort tack till Peder Molin för alla dessa trevliga intervjuer och även till Solidtango som gjorde det möjligt att sända Nordic eCommerce Summit. Sedan vill vi givetvis tacka alla som ställde upp på en intervju.

Annons