Unik chans att gå gratis på E-handlarnas Oscarsgala

Nordic eCommerce Summit 2014 ligger nu alldeles runt hörnet och e-handelsfesten startar om exakt en vecka. Många har redan en biljett medan andra står utan. Nu finns dock en unik chans att komma över en biljett. Det sker i Willy Wonka-stuk där den som förtjänar det kan få tillgång till dagbiljett+middag alldeles gratis.

Vi har fått äran att “dela ut” fem gratisbiljetter till den fantastiska tillställningen Nordic eCommerce Summit 2014. Dessa biljetter inkluderar den fullständiga upplevelsen med deltagande under dagen plus middagen på NES 2014 som tar plats på Stockholm Waterfront Congress Center den 20-21 maj.

Vid tidigare biljettutdelningar minns kanske vissa att vi brukar kräva en kommentar nedan. Detta gäller även denna gång, men det är inte först till kvarn som gäller. Utan i år vill vi ha en motivering till varför just du skall få komma till Nordic eCommerce Summit 2014.

Annons

Biljetterna kommer gå till de som skulle uppskatta en skjuts med sin e-handel och kommer ta vara på sin tid under evenemanget.

Du kanske måste lägga alla pengar på nya lagerhyllor och inte har råd att gå. Biljetterna är dock öppna för alla att få. De fem med bäst motivering kommer få vars en biljett till NES 2014, värd 5100 kronor.

Kommentera nyheten med:

  • Namn
  • Företag
  • E-post
  • Eventuell specialkost
  • Samt motivering!

Vinnarna utses av Nordic eCommerce Knowledge som är allsmäktiga domare och där beslutet ej går att överklaga. Vinnarna kommer att bli kontaktade via den e-post som de anger.

 

Uppdatering:
Nordic eCommerce Knowledge kommer meddela i kommentarfältet nedan när de hittat alla kandidater och biljetterna är slut.

Annons

Annons