Victoria Beckham lanserar egen E-handel

Förre Spice Girls medlemmen Victoria Beckham som på senare år mer gjort sig känd som modedesigner har haft ännu ett framgångsrikt år. Nu tar hon ett nytt kliv och till våren öppnar hon en egen webbshop för sina modeskapelser.

Victoria Beckham har under de senaste åren gjort succé med sina klädkollektioner. Nu startar hon sin egen nätbutik och på victoriabeckham.com kommer man snart att kunna köpa den brittiska modedesignerns kläder, jeans, accessoarer och solglasögon.

Sedan tidigare har man kunnat köpa Victoria Beckhams kläder via nätbutiker som Net-A-Porter och ShopBop men att öppna en egen nätbutik är ett nytt steg. Och det verkar som om det kan vara upptakten till en egen fysisk butik.

Annons
Annons

– För oss är detta det första steget mot att skapa vår egen butiksmiljö. Det finns redan många fantastiska digitala butiker så ribban ligger väldigt högt. Men vi känner att vi har lärt oss mycket av marknaden och att vi kan skapa något som kan ge en bra upplevelse för kunden, säger Victoria Beckhams VD Zach Duane.

Jobbat med sajten under en lång tid

Den nya e-handelsplattformen kommer att ersätta Victoria Beckhams tidigare hemsida som fram tills nu endast agerat som en digital ”lookbook” för hennes olika kollektioner.

Via den nya sajten kommer fans även att kunna ta del av designerns tankar, idéer och även personliga ändringar av kommande kollektioner.

– Min nya hemsida har varit under arbete under en lång tid. Det har varit väldigt viktigt att konceptet, tonen och dess utseende stämmer överens med vad som är sant för mig, och att köpupplevelsen blir så bra som möjligt för kunden. Sajten kommer ständig att vara under utveckling, och jag är otroligt glad med vad jag har skapat och den unika tillgång till varumärket som jag nu kan erbjuda, säger Victoria Beckham.

Källor: The Telegraph, Marie Claire

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!