Årets E-handlare 2013 hos Pricerunner är nu utsedda

Det är säsong för utmärkelser just nu. Prisjakts omröstning slutade precis, där Inet plockade hem vinsten igen, och Internetworld har nomineringarna klara. Nu meddelar Pricerunner att deras vinnare också är utsedda. Kan du gissa vem som tog hem vinsten i kategorin datorprodukter?

Pricerunner utser varje år Årets e-handlare i ett antal kategorier. Detta med hjälp av konsumentrecensioner och de e-handlare som är anslutna till Pricerunners konsumentbedömningsprogram är de som är med. I år skall 18 622 recensioner legat till grund för utmärkelserna.

Precis som hos Prisjakt finner vi återkommande vinnare och i Pricerunners tävling tar CyberPhoto hem kategorin foto för tioende året i rad. Inet är även med på prispallen i kategorin datorprodukter och de flesta kategorier har faktiskt samma vinnare som förra året.

Annons

Den nya kategorin kökstillbehör toppas dock av nätbutiken Bagaren och Kocken som givetvis inte haft möjlighet att vinna på nytt.

Årets e-handlare 2013 hos Pricerunner är följande:

(2012 års vinnare i parentes)

Ett stort grattis till de nya nätbutiker som lyckats ta sig in på listan. Det är tioende året i rad som Pricerunner delar ut dessa utmärkelser och CyberPhoto har som sagt hållit fast i sin topposition i alla dessa år.

Annons

– Vilken glädje för oss att återigen få ta emot detta pris. det betyder mer för oss för varje år som går eftersom konkurrensen ständigt ökar. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och vi kommer självklart att fortsätta vår utveckling med att stå för kunnighet, ärlighet och god kundservice. Vi vill rikta det varmaste tack till våra underbara kunder och välkomnar alla inför det kommande året. Det kommer nämligen att bjuda på en hel del trevligheter, säger Patrick Ohlsson, VD på CyberPhoto.

 

Källa: Press

Annons