Barnen växte upp – nu säljer hon webbshoppen på Blocket

Pris: 200 000 kronor - med prutmån.

När Luleåbon Åsa Forsells barn var små startade hon företaget Hafva, där hon började sälja barnkläder, barnböcker, leksaker och andra liknande produkter.

Verksamheten växte och i dagsläget består den av både en webbshopp, en fysisk butik och ett showroom. Men nu är det slut på barnprodukterna för Åsa Forsells del. Förra veckan lade hon ut företaget till försäljning - på Blocket.

Annons

- I takt med att mina egna barn blivit större så lämnar man den världen lite, eller ganska mycket faktiskt. Det har kommit andra saker i livet som jag intresserar mig mycket mer för och brinner mer för, säger hon till Norrländska Socialdemokraten, NSD.

Flera har visat intresse 

200 000 kronor är utropspriset, men det är satt “med prutmån”. Och några har redan visat sitt intresse, men ännu är inget klart.

- Det handlar lite om hur snabba de kan vara. Kan man vara snabb kan man få det billigare, säger Åsa Forsell till NSD.

Trots att det än inte gått en vecka sedan företaget lades ut till försäljning har det kommit några intressenter, men ingenting är klart än. Fram till att försäljningen är klar kommer butiken att vara igång som vanligt.  

Går till turistbranschen

När den nya ägaren är på plats kan företaget antingen fortsätta att drivas i samma form som idag, med både fysisk butik och webbshop. Eller så kan den nya ägaren flytta den och bara driva webbutiken.

Själv kommer Åsa Forsell nu att byta barngrejerna mot turistbranschen. Hon blir nu turistinformatör på Luleå Turistcenter.

- Det känns helt fantastiskt. Jag brinner ju för vår stad. Det är ju jag som går runt i Luleåmössa och promenerar flera varv per vecka och fotar en massa. Hela mitt Instagramkonto är som dedikerat till Luleå.

Annons
Annons