Heppo går ut i Europa

CDON Group meddelar att de tar sin skobutik Heppo ut i Europa. Heppo startades själv av CDON Group, alltså inget förvärv, i augusti 2010 och tog sig snabb till de skandinaviska länderna. Nu ska butiken ta sig ut i Europa och först ut är Nederländerna.

Heppo.nl heter den nederländska nätbutiken och ser i princip ut som den svenska versionen. Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group, har följande kommentar:

– Lanseringen i Nederländerna är en spännande möjlighet för oss att stärka vår närvaro på en mycket intressant marknad. Nederländerna är en viktig kugge i Europas e-handelsekonomi och det är en marknad som uppvisar fortsatt hög tillväxt. Vi är övertygade om att Heppo.nl har ett attraktivt kunderbjudande som lämpar sig väl för marknaden.

Annons
Annons

Paul meddelar även att när Nellys lagerflytt, som vi tidigare skrivit om, är avslutad så kommer hela deras modesegment vara integrerat.

Ett modesegment som inkluderar Nelly.com, Heppo samt shoppingklubben Members. CDON Group har tidigare berättat att särskilt detta segment står inför en fortsatt geografisk expansion.

 

Källa: press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!