Rebecca Tallmark blir Dustins nya VP Product Marketing

Rebecca Tallmark tar plats i Dustins koncernledning och blir ansvarig för bland annat produkt och analys.

IT-jätten Dustin har rekryterat Rebecca Tallmark som ansvarig för företagets produkt, analys och marknadsorganisation. Hon blir i samma veva medlem i koncernens ledning. 

Rebecca Tallmark kommer närmast från Systembolaget där hon hade rollen som chef för strategi- och verksamhetsutveckling. Hon har också arbetat inom Axel Johnson International med affärsutveckling och på McKinsey.

Annons
Annons

- Med sin gedigna erfarenhet av affärsutveckling och analys kommer Rebecca stärka Dustin i den fortsatta utvecklingen av vår affär. Hon kommer spela en viktig roll när vi ska möta våra kunders framtida behov, säger Georgi Ganev, VD och koncernchef Dustin.

Att hon har med sig erfarenhet från andra branscher när hon börjar på Dustin ser Rebecca Tallmark själv som ett stort plus.

- Dustin har en stark position på den nordiska IT-marknaden med en lång och framgångsrik historia inom e-handel. Jag ser fram emot att få vara en del av den fortsatta resan och bidra med mina erfarenheter från andra branscher, säger Rebecca Tallmark.

Rebecca Tallmark börjar på sitt nya jobb i januari.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!