Tailor Store värmer upp med brittisk utmärkelse innan svensk final

E-handeln Tailor Store prisas för hur enkelt företaget gör det att beställa skräddarsytt på nätet.

Nätbutiken Tailor Store är inte främmande inför att vinna priser. Om exakt en vecka har de chansen att återigen vinna Årets E-handel på Retail Awards.

Detta hindrar dem förstås inte att kamma hem andra priser under tiden, något man nyligen gjorde i Storbritannien. Den svenska nätbutiken som satsar på att ta skräddarsytt till den breda massan har nämligen fått ta emot utmärkelsen Internet Business Awards 2015 inom kategorin konsumentprodukt och service.

Annons
Annons

Motiveringen skall lyda:

Domarna gillade den lätthet med vilken vem som helst kan designa sina egna skjortor som passar deras stil. Mest av allt, var det förmågan att försiktigt leda en person genom processen, att välja från ett brett utbud av tyger, stegvis designa för att komma fram till ett klädesplagg som är skräddarsytt, av hög kvalitet och prisvärt.

Jan Höjman, VD på Tailor Store, meddelar att Storbritannien är ett av de länder som just nu ökar mest för företaget.

- Det känns extra kul att Tailor Store får denna uppmärksamhet i Storbritannien där skräddarsydda kläder länge varit unnat enbart en mindre skara människor. Med vår e-handel gör vi nu skräddarsydda kläder tillgänglig för alla som är kräsna när det kommer till passform och kvalitet. Storbritannien är också det land vi ökat försäljningen mest under senaste halvåret. Detta är oerhört positivt för oss och vi får kvitto på att vi gör rätt saker, säger Jan Höjman.

Nu håller företaget tummarna för att även vinna under den svenska detaljhandelsgalan Retail Awards den 11 maj.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!