E-handelsdagarna i Sundsvall gör comeback

I mars är det åter dags för konferensen som fokuserar på små och mellanstora e-handlare.

E-handelskonferenser kan man inte få för många av och snart är det dags för årets första Emeet, men för er som inte har möjlighet att ta er till Helsingborg den 7 april, finns det som tur väl är andra alternativ. Den 15-16 mars är det nämligen dags för E-handelsdagarna i Sundsvall igen.

– Årets tema är väx med handel och alla föredrag och diskussioner kommer att spinna på den tråden. Vi har även vänt oss lite mer mot de som vill starta här uppe tillsammans med Almi och vår inkubator här uppe, säger arrangören Katrin Lundgren.

Annons

Betalföretag ska duellera

E-handelsdagarna har arrangerats sedan 2011 men tvingades tyvärr ställas in hösten 2014. I år kommer dock konferensen precis som tidigare år att äga rum på Hotell Södra Berget i Sundsvall.

Tanken med eventet är att ge e-handlare en naturlig mötesplats där man kan träffas under två dagar för att lyssna på inspirerande föreläsningar, få tips och råd från föreläsarna samt gemensamt utbyta erfarenheter.

– Nytt för i år är också betalduellen. Vi har bjudit in ett antal betalföretag som ska få berätta hur de ser på framtidens betalningar och hur de skulle tänkt om de var växande e-handlare. Jag hoppas det ska bli en bra paneldebatt med lite inslag av skoj också såklart, säger Katrin Lundgren.

Annons